Олія амаранту для краси і здоров’я

Олія амаранту для краси і здоров’я

Одним з найунікальніших коштів визнано олія амаранту. Завдяки рідкісному поєднанню мінеральних сполук і вітамінів воно здатне впливати на людський організм омолоджуючу. Діє продукт благотворно абсолютно на всі області тіла і внутрішні органи. Попереджає виникнення інфекційних захворювань.

Олія амаранту для краси і здоров’я

Склад

Олія цієї рослини містить:

  • поліненасичені жири омега,
  • жирні кислоти,
  • вітаміни групи B, C, E, D, PP.

Крім цього, присутні сполуки фосфору, магнію, калію, кальцію, заліза, натрію, цинку, міді.

Витяжка з насіння рослини багата:

  • фітостероли,
  • фосфоліпідами,
  • каротиноїдами,
  • рутинному,
  • кверцетином,
  • жовчними кислотами,
  • біогенними амінами,
  • скваленом.

До речі. Останній з перерахованих елементів у перші був виявлений в печінки акули. Він сприяє загальному омолоджуванню кліток організму. Забезпечує проникнення в них кисню, зміцнює, сприяє оздоровленню, знищує переродження освіти.

Застосування в медицині

Рекомендують екстракт при важких захворюваннях, пов’язаних із зниженням імунітету. Наприклад, цукровий діабет, пневмонія, рак, СНІД.

  1. У стоматології використовують продукт для регенерації тканин порожнини рота при виразках і запальних процесах.
  2. Терапії цим засобом схильне горло у період застуди.
  3. Застосовують його для зняття розумового або фізичного перевтоми.
  4. Діє воно на нервову, ендокринну, серцево-судинну, імунну, травну, сечостатеву системи.

Крім цього, помічений при вживанні витяжки антибактеріальний, антисептичний, противірусний, болезаспокійливий ефект.

Цікавий факт

Масло можна вживати в їжу. Однак готувати на ньому не варто.

Косметологія

Даний продукт затребуваний при виготовленні елітних косметологічних засобів. Вхідні до складу елементи відмінно позначаються на шкірному покриві. З їх допомогою лікують висипання і подразнення різної ентомології.

Олія амаранту для краси і здоров’я

Також масло здатне впливати на скорочення мімічних зморшок і складок. Поліпшувати колір, структуру, підтягувати дерму. Воно швидко позбавляє тканини від:

  • надлишків рідини,
  • виводить токсини,
  • шлаки,
  • солі,
  • радіонукліди.

Спосіб застосування

Цей засіб відноситься до базових (самостійним) масел. Використовують його, не змішуючи з іншими ефірами. Достатньо пару крапель щодня розподіляти по поверхні шкірного покриву, щоб досягти швидкого позитивного ефекту.

Протипоказання

Особливих протипоказань екстракт насіння амаранту не містить. Однак з обережністю варто приймати людям, що страждають хронічними проблемами жовчного міхура, холецистит, сечокам’яною хворобою, панкреатитом і при особистій непереносимості.

Зберігання

Зберігають продукт з моменту розкриття посудини в холодильнику. Необхідно щоб пробка щільно прилягала. Сонячне світло не повинне потрапляти на ємність. Термін зберігання становить 6 місяців. Більш точні дані можна отримати виходячи з маркування на упаковці або етикетці на бульбашці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code